Sari la conținut

Victorie muncită: FC Braşov - CSM Rm. Vâlcea 3-2

victorie-muncita-fc-brasov-csm-rm-valcea-32

FC Braşov a câştigat prologul etapei a 12-a din Liga a 2-a cu CSM Rm. Vâlcea de pe teren propriu. Elevii lui Adrian Szabo s-au impus cu 3-2, după ce au revenit de la 0-1 şi au avut un avans de două goluri. Reuşitele „stegarilor” au fost semnate de Puţanu, Ene şi autogolul lui Stoica. Prin această victorie, braşovenii rămân apropa de plutonul echipelor fruntaşe.

Nevoia mare de puncte i-a făcut pe „stegari” să uite rapid semi-eşecul de la Satu Mare şi să se concentreze pe a doua victorie din acest sezon de pe teren propriu.

CSM Rm. Vâlcea a venit sub Tâmpa cu lecţia bine învăţată, iar echipa lui Alexandru Pelici a început tare jocul şi a deschis scorul în minutul 13 prin Vasile, care a reluat cu capul centrarea lui Tomozei. Băieţii lui Adrian Szabo au dat însă o replică de echipă mare şi după doar trei minute au revenit pe tabelă prin Puţanu. Fundaşul Braşovului a fost atent pe respingere şi a fructificat pasa lui Codoban şi şutul lui Hlinca. Până la pauză, galben-negrii au preluat conducerea, profitând de eroarea lui Ionuţ Stoica. Căpitanul de la Rm. Vâlcea a reluat în propria poartă balonul centrat de Matei, iar „stegarii” intrau cu 2-1 la vestiare.

Repriza secundă a început perfect pentru braşoveni, care şi-au mărit avansul imediat. Daniel Ene a punctat în minutul 47 cu un şut la colţul lung. Totuşi, emoţiile nu au lipsit în ultimele minute, după ce Neagoe a redus din diferenţă în minutul 68.

Finalul aproape că nu a mai interesat pe nimeni, după ce în prelungiri s-a produs explozia de la o fabrică de pâine aflată în vecinătatea stadionului.

Prin această victorie, Braşovul nu urcă nicio poziţie în clasament, însă îşi securizează locul 6, ultimul care duce în play-off.

FC Braşov - CSM Rm. Vâlcea 3-2 (2-1)

Au marcat: Puţanu (16), Stoica (38), Ene (47)/ Vasile (13), Neagoe (68)

Stadion: Tineretului. Spectatori: 500

Arbitri: Omar Dumitrică (Craiova) - Iulian Szekely (Cluj-Napoca), Cosmin Vătămanu (Bucureşti)

Cartonaşe galbene: Mareş (36), Codoban (75), Mutu (90)/ Iordache (57)

Braşov: Mutu - David, Hlinca, Puţanu, Olteanu - Mareş, V. Munteanu (46 Letan), Poverlovici (c), Codoban (79 Grigoruţă) - Ene, Matei (85 Buga)

Antrenor: Adrian Szabo

Vâlcea: Fildan - Nwabueze (79 B. Geantă), Stoica, Cucuiu, Tomozei - Vasile, Iordache (59 Firţulescu), Neagoe, Luduşan (69 Ion) - Staicu, Ştefan.

Antrenor: Alexandru Pelici

Comentarii

Ultimă oră