Sari la conținut

Clubul Kids Tâmpa este singurul club din Brașov care este direct implicat în programul "Talent ID" al Federației Române de Fotbal.

Sursă foto: ACS Kinds Tâmpa 

În cadrul programului de scouting al FRF, Nicolae Văduva și Adrian Szabo, de la Kids Tâmpa, au fost selectați pentru a monitoriza jucătorii la meciurile desemnate de federație, în timp ce Ciprian Anghel, referent zonal la FRF, va recomanda jucători pentru categoriile U11, U12 și U13.

Federația Română de Fotbal a demarat recent programul "Talent ID", axat în principal pe cele 36 de academii de fotbal din țară care activează în Liga Elitelor și care vor furniza viitoare generații de jucători pentru echipele naționale, la toate categoriile de vârstă.

Nicolae Văduva, coordonatorul centrului de copii și juniori de la Kids Tâmpa, a exprimat mândria sa față de poziționarea unică a academiei din Brașov în Liga Elitelor, oferind astfel oportunitatea tinerilor fotbaliști să evolueze în cea mai prestigioasă competiție juvenilă. Acesta a salutat, de asemenea, inițiativa Federației de a sprijini aspirațiile fotbaliștilor juvenili din întreaga țară, subliniind transparența în procesul de selecție pentru echipele naționale.

"Programul este deosebit de benefic, deoarece asigură transparență în convocarea jucătorilor pentru echipele naționale, implicând mai mulți factori, de la antrenori și arbitri la scouteri din academiile participante", a declarat Văduva.

Clubul Kids Tâmpa se distinge ca singurul din Brașov care a obținut succes în Liga Elitelor, la toate categoriile de vârstă. În sezonul 2023–2024, echipa a reușit să se califice în playoff cu trei echipe, iar în Cupa Elitelor, echipa de U16 va juca în semifinale împotriva echipei Rapid București.

Comentarii

Ultimă oră