Sari la conținut

Brașovul își extinde infrastructura educațională: o nouă grădiniță modernă în cartierul Tractorul

Sursă foto: Primăria Brașov

Consiliul Local din Brașov examinează în această săptămână un proiect important pentru comunitatea din cartierul Tractorul: construirea unei noi grădinițe cu program prelungit pe strada Tudor Arghezi. Aceasta va fi a patra grădiniță nouă din cartier și va oferi facilități moderne pentru educația copiilor.

Grădinița va fi dotată cu toate facilitățile necesare , inclusiv săli de clasă, bucătărie, sală de mese și locuri de joacă, dar va include și dotări inovatoare, cum ar fi ascensor, pompe de căldură și panouri fotovoltaice. De asemenea, va avea o zonă verde la etaj, care poate fi transformată într-un derdeluș în timpul iernii.

Allen Coliban, a subliniat importanța acestui proiect în cadrul dezvoltării infrastructurii educaționale din oraș: "Continuăm implementarea celui mai amplu proiect din România de construire de infrastructură dedicată educației ante și preșcolare, Tractorul fiind cartierul cu cele mai multe proiecte de grădinițe și creșe aflate în diferite faze de implementare "

Grădinița va oferi spații moderne de învățare și joacă, precum facilități medicale și consiliere pentru copii. Proiectul reflectă angajmenntul administrației locale în asigurarea unei infrastructuri educaționale de calitate pentru copiii orașului Brașov.

Durata de realizare a lucrărilor este de 24 de luni, la care se adaugă alte 6 luni pentru proiectare. Terenul utilizat pentru construcție a fost donat municipalității de Coresi Tractorul.

Sursă foto: Primăria Brașov
Sursă foto: Primăria Brașov

Comentarii

Ultimă oră