Sari la conținut
Sursă foto: Primăria Brașov 

Pe 20 aprilie, în Piața Sfatului, locuitorii Brașovului sunt invitați să își cunoască sportivii care aduc mândrie orașului, în cadrul unei ceremonii de premiere a performanței sportive. Până pe 15 martie, cluburile din Brașov pot face propuneri pentru premianți.

Odată cu sosirea primăverii, municipalitatea brașoveană își deschide porțile către o celebrare a excelenței sportive în cadrul celei de-a doua ediții a galei de premiere "Sărbătoarea Sportului Brașovean". Evenimentul, programat să aibă loc în Piața Sfatului pe 20 aprilie, va aduce în prim-plan talentul și dedicarea sportivilor care fac cinste orașului.

Organizată de Primăria Municipiului Brașov în colaborare cu CSM Corona Brașov, gala își propune să evidențieze performanțele remarcabile din toate ramurile sportive. Primarul Allen Coliban îndeamnă comunitatea să participe și să îi onoreze pe acei sportivi care reprezintă cu mândrie Brașovul pe plan sportiv.

Evenimentul va include o paradă a sportivilor, ceremonia de premiere, demonstrații sportive, momente artistice și un concert. De asemenea, cluburile sportive din Municipiul Brașov vor avea oportunitatea să-și promoveze activitatea printr-o serie de ateliere și competiții organizate în Piața Sfatului.

Sportivii premianți vor primi premii în bani, conform HG nr. 1447/2007, și premii onorifice pentru sporturile care nu sunt incluse în acest act normativ. Propunerile pentru premii pot fi trimise până la data de 15 martie de către cluburile sportive din Brașov.

Această gală de premiere marchează angajamentul continuu al Primăriei Brașov în promovarea și dezvoltarea sportului în comunitate. Investițiile în infrastructură sportivă, finanțarea proiectelor sportive și sprijinul acordat echipelor și sportivilor demonstrează determinarea municipalității de a oferi oportunități optime pentru practicarea sportului la toate nivelurile.

Pentru mai multe informații despre eveniment și despre criteriile de selecție a premianților, vă rugăm să vizitați pagina web a Primăriei Municipiului Brașov sau să contactați reprezentanții CSM Corona Brașov.

Comentarii

Ultimă oră