Sari la conținut

Primăria Brașov își menține angajamentul pentru extinderea investițiilor destinate promovării în rândul comunității

Sursă foto: Primăria Brașov

Primăria a demarat procesul de licitație pentru crearea de noi facilități sportive în cartiere și școli, completând astfel cele 31 de terenuri deja amenajate anul precedent.

Primăria Brașov a făcut publică, în această săptămână, lansarea licitației  pentru un acord cadru privind ''Amenajarea și reabilitarea terenurilor de sport din Munincipiul Brașov''. Această inițiativă vizează modernizarea a aproximativ 25 - 27 de terenuri de sport în cartiere și la unitățile de învățământ, pentru o perioadă de trei ani, cu o valoare estimată de 14,7 milioane de lei, fără TVA.

Obiectul contractului include furnizarea și montarea de suprafețe de joc sintetice, amplasarea de garduri metalice, aplicarea de marcaje specifice fiecărui sport, amenajarea de piste de alergare și furnizarea de echipamente precum panouri de baschet și porți de fotbal și handbal.

Primarul Allen Coliban a subliniat importanța investițiilor în infrastructura sportivă pentru sănătatea comunității, evidențiind eforturile de a revitaliza interesul pentru sport în rândul locuitorilor. Anul trecut au fost amenajate 31 de terenuri de sport, iar acum se urmărește începerea lucrărilor pentru alte cel puțin 25 de astfel de terenuri.

Documentația pentru participare la licitație se depunde până la data de 10 aprilie 2024, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț.  

Aceste investiții vizează asigurarea unei infrastructuri adecvate pentru practicarea sportului, atât în scop recreativ, cât și pentru organizarea competițiilor naționale și internaționale.

Comentarii

Ultimă oră