Sari la conținut
lupii-dau-peste-debrecen-in-liga-mol

Corona Braşov va avea liber în Liga Naţională în acest week-end. În schimb, băieţii lui Otto Keresztes vor oferi o reprezentaţie în Liga Mol. Sâmbătă, de la 18.00, la Patinoarul Olimpic, „lupii” vor primi replica celor de la Debrecen. Dacă în clasament lucrurile încep să devină clare, fanii speră măcar într-un spectacol sportiv de calitate.

Hocheiştii de la Corona „Wolves” Braşov vor avea în acest week-end un singur meci. Băieţii lui Otto Keresztes vor juca pe teren propriu în Liga Mol, contra celor de la Debrecen.

Dacă în Liga Naţională lucrurile sunt mai bune pentru braşoveni, care au şansa să prindă play-off-ul, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre situaţia din Liga Mol, acolo unde Corona este ultima în clasament, cu doar 12 puncte strânse din 20 de jocuri. Ultimele 3 au venit de la „masa verde”, acolo unde braşovenii au câştigat jocul cu DVTK, datorită faptului că maghiarii au folosit mai mulţi jucători în două competiţii în aceeaşi zi, fără să obţină o aprobare prealabilă. Totuşi, punctele sunt provizorii, pentru că hotărârea poate fi atacată la apel.

Pe gheaţă, „lupii” au o serie de 5 înfrângeri consecutive, iar ultimul rezultat pozitiv este un joc terminat la egalitate cu Ujpest, încheiat cu înfrângere la lovituri de departajare. Acesta datează de pe 25 octombrie.

Debrecen vine sub Tâmpa de pe locul 4 al clasamentului. În ultimele două partide directe, ungurii s-au impus acasă cu 8-3, însă Corona are amintiri plăcute de la duelul de sub Tâmpa, câştigat cu 4-3 la penalty-uri.

Partida dintre Corona Braşov şi Debrecen este programată sâmbătă, de la ora 18.00.

Comentarii

Ultimă oră