Sari la conținut

Degringolada continuă să facă legea în curtea celor de la Steaua! Chiar dacă nu puțini sunt cei care apreciază că Steaua are cel mai bun lot din țară, formația din Ghencea nu se regăseşte şi calcă încă odată strâmb: 0-1 la Galați, cu Oțelul!
Rezultat fatal pentru Edi! Înfrângerea de la Galați l-a costat scump pe antrenorul de conjunctură, Edi Iordănescu. Aşa cum era de aşteptat, băiatul lui tata Puiu  a fost debarcat. În Ghencea revine legenda Marius Lăcătuş!
Regretele lui Gigi… Gigi Becali a declarat după meciul de la Galați, că nu a văzut niciodată Steaua jucând aşa prost. „Edi nu poate conduce. El rămâne până  la întreruperea pentru meciul cu Franţa. Rămâne la meciul cu Sportul, cu Napoli. Nu e de puncte, dar aşa ceva nu a jucat niciodată. Toţi jucătorii sunt debusolaţi. Trebuie conducător. Parcă am jucat cu Real”, a declarat Becali. „Nu vreau să vorbesc despre viitorul antrenor al echipei. Îmi reproşez că nu mă pricep. Nu ştiu să aleg antrenor, conducător... Eu ştiu doar să dau bani. Dacă ăla vrea 20 de milioane garanţie? Dacă era Piţurcă, aveam 10 puncte avans. Trebuie să se ducă 2-3 jucători la echipa a 2-a, în Divizia B le e locul”, a mai spus Becali.
S-a întors Fiara. Marius Lăcătuş a mai antrenat Steaua în două rânduri, între 2007-2008 şi în 2009. Anul trecut a antrenat pe FC Vaslui, iar la finalul campionatului a plecat în Spania. A fost convins de patronul Stelei pentru a reveni la echipă, iar astăzi va sosi în România. „Eu plecasem cu un gând la drum, dar în momentul în care s-a apelat la mine am observat ce se întâmplă şi nu am putut refuza. Tot ce va depinde de mine voi face, dar asta nu înseamnă că dacă vine Lăcătuş se va rezolva totul. I-am spus că sper să nu fiu mantaua de vreme rea şi după două-trei etape să plec. Vom trage linie la finalul campionatului şi dacă sunt rezultate vom continua. Nu am convingerea că voi rămâne până la final. Eu nu mi-am îndepărtat suporterii niciodată. Sper să nu-i aduc în situaţia de a-i determina să strige «demisia» pentru că va daţi seama ce ar însemna pentru mine. Este o bucurie că mă întorc la Steaua. Jucătorii trebuie să fie fiare, nu eu. Eu voi încerca să-i determin să aibă o atitudine pozitivă”, a spus Marius Lăcătuş.

In cinci minute. Patronul Stelei a declarat că l-a convins pe tehnician să revină în Ghencea în doar 5 minute. „Marius Lăcătuş e noul antrenor al Stelei! Am discutat 5 minute şi l-am convins! Eu nu mă bag la echipă până la finalul campionatului. Am negociat şi ne-am înţeles până la finalul campionatului. Marius are un suflet bun şi i-am zis: „Mariuse vino încoace”. I-am zis că trebuie să fie fiară cu jucătorii. I-am spus să nu fie aşa blând cu jucătorii.”, a declarat Becali.
Cine mai salvează Steaua? Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit la finalul partidei şi spune că Steaua este într-o situaţie din care nici măcar Mourinho nu ar putea să o scoată. „Nu ne revenim, problema este la jucători, nu la antrenori. Nici Mourinho dacă vine, nu face nimic la Steaua. Trebuie să luăm măsuri pentru că în halul ăsta nu se mai poate continua. Diferenţa de atitudine a fost uriaşă între noi şi Oţelul”, a spus Duckadam.

Comentarii

Ultimă oră