Atletul brasovean Coman Nicolae Marian (legitimat la CSA Steaua Bucuresti, dubla cu CSU Arad) antrenat de antrenorii brasoveni Margareta Barbu si Boga Gabriel, a reusit un sezon de toamna exraordinar!
 
In data de 21.10.2017 au avut loc Campionatele Nationale de Cros care s-au desfasurat la Craiova unde Marian a reusit sa cucereasca titlul National la categoria Tineret la aceasta proba, drept urmare fiind selectat in lotul national al Romaniei care participa la Campionatele Balcanice de Cros din Canakkkale - Turcia.
 
Weekend-ul acesta au avut loc Campionatele Balcanice de Cros din Turcia unde Marian a reusit sa faca surpriza cuceririi a doua medalii de Bronz la categoria Tineret - una la individual si una pe echipe. Atletul a venit in urma a doi atleti turci, la numai 1 secunda de locul 2, astfel devansand participanti din Israel, Bulgaria, Serbia si Grecia.
 
In urma acestei competitii Marian a fost selectat in lotul care v-a reprezenta Romania la Campionatele Europene de Cros din Slovacia care vor avea loc in data de 10.12.2017.
 
In acest an atletul Coman Nicolae Marian se dovedeste a fi cel mai de valoare atlet brasovean care a reusit cucerirea unei medalii la un campionat international, la o proba individuala.
 
Bilantul pentru acest an al atletului sunt cucerirea a 8 medalii nationale si internationale:
 
Medalii nationale: 3 medalii de aur , o medalie de argint si doua de bronz in probele de 1500m, 800m  si Cros.   
 
Medalii internationale - 2 medalii de bronz la Campionatele Balcanice de Cros
 
Totodata, Marian a reusit Calificarea la Cupa Europei de Atletism - Seniori - din Finlanda unde a obtinut locul 8, a reusit sa isi faca baremul de participare pentru Campionatele Europene de tineret la proba de 1500m din Polonia, iar acum va merge la a 3-a Competitie Internationala - Campionatele Europene de Cros.

Nici un comentariu la articolul "Sezon extraordinar pentru Marian Coman"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here