Sari la conținut

Nuno Viveiros a fost unul dintre remarcații din lotul galben-negrilor, la vizita medicală de ieri dimineaţă. Viveiros, împreună cu Ilyeş, Wiliams şi Dedu s-au prezentat la cabinetul medical, fără niciun gram în plus.
Convins că se poate. Viveiros este convins că odată cu sosirea lui Conceicao pe banca tehnică, dar şi cu jucătorii care vor întări lotul, FC Braşov nu va avea probleme cu retrogradarea.  “Trebuie să dăm dovada că suntem un grup unit! Acum am revenit din vacanță, şi ne gândim la ce va urma, trebuie să tragem tare la pregătire, şi atunci sunt convins că  va fi bine. Sunt convins că nu vom avea probleme cu retrogradarea! “ spune portughezul din defensiva stegarilor.  
Visează la finală. Nuno Viveiros îşi doreşte foarte mult să joace finala Cupei României, la Braşov, în faţa propriilor suporteri. Portughezul nu înțelege de ce granzii din capitală nu iau în calcul Bistrița şi Braşovul, şi se văd deja în finală. “Văd că Dinamo şi Steaua se gândesc deja la finală, fără să ne mai bage în seamă! Finala se va juca la Braşov şi eu îmi doresc foarte mult să jucăm în fața propriilor suporteri, cu trofeul pe masă. Să nu aibă cei din Bucureşti, parte de vreo surpriză!” a declarat ieri, înaintea antrenamentului de după amiază, fundaşul Nuno Viveiros.
Vizita medicală, trecută cu bine. Jumătate din lotul echipei FC Braşov a efectuat, marți dimineaţă, vizita medicală la ambulatoriul de specialitate Astra. La testele coordonate de medicul Gheorghe Popa au participat următorii jucători: Kajcsa, Iacob, Rusu, Majernik,  Boghez, Drăgan, Williams, Martinovic, Ilyes, Cristescu, Mateiu, Viveiros şi Dedu. Toți jucătorii au trecut testele medicale şi au fost declarați apți pentru efort."Toţi jucătorii s-au prezentat bine, astfel că au trecut testele medicale. Starea de sănătate este bună, iar dacă ne referim la greutate, câțiva jucători au luat ceva în plus, dar nesemnificativ. Cu exceptia lui Ilyes, Dedu, Williams şi Viveiros, ceilalți jucători au depăşit uşor greutatea ideală, însă cu siguranță, acest lucru se va rezolva în câteva zile", a declarat medicul lui FC Braşov, Gheorghe Popa. Ceilalți jucători din lot vor efectua vizita medicală în această dimineață.
Încă un portughez sub Tâmpa? Colonia portugheză de la Braşov s-ar putea “îmbogăți” cu încă un membru! Preşedintele executiv al FC Braşov, Iosif Kovacs, a declarat că gruparea braşoveană  se află în tratative cu fundaşul brazilian Diego Gaucho (29 de ani) de la formația portugheză Uniao Leiria. „Negociem cu Diego Gauho transferul la FC Braşov. În principiu, ne-am înțeles cu jucătorul, iar în următoarele zile îl aşteptăm la Braşov să semnăm contractul“, a declarat Kovacs, pentru site-ul oficial al FC Braşov.
Mincă, pas, Lamine, prezent. La antrenamentul de ieri după-amiază  nu a participat portarul Mihai Mincă, învoit pentru a-şi rezolva problemele cu paşaportul. În schimb, la şedința de pregătire a participat şi atacantul Lamine Diarrassouba, care a ajuns luni seara la Braşov.

Comentarii

Ultimă oră