Sari la conținut

FC Braşov, egalată pe final de Bihor! "Stegarii" au scăpat punctele printre degete

fc-brasov-egalata-pe-final-de-bihor-stegarii-au-scapat-punctele-printre-degete

FC Braşov pare că nu se regăseşte în Liga a 2-a. Echipa preluată etapa precedentă de Adrian Szabo a revenit la vechile "metehne". Ultima sincopă se numeşte FC Bihor. Din nou, terenul propriu nu este deloc propice "stegarilor", care încă nu au reuşit să se impună într-un meci oficial pe "Tineretului" până acum în acest sezon.

În jocul cu FC Bihor, lucrurile păreau să meargă excelent pentru galben-negri. Matei (20) a deschis scorul, cu un voleu superb, de la 18 metri. La pauză, gazdele aveau un avantaj minim, 1-0.

În partea a doua, braşovenii au mai ratat câteva şanse de gol, însă în ultimele minute au făcut pasul înapoi, şi din cauza unei căderi fizice. Aspectul a fost taxat ferm de bihoreni, care au reuşit o egalare nesperată, la ultima fază. Ember (90+3) a prins un şut perfect dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, Căucă nu a putut interveni, iar mingea s-a dus sub transversală.

Cu acest egal, FC Braşov a ajuns la "cota" 5 în clasament şi după patru etape se află pe locul 10, poziţie de play-out! Săptămâna viitoare va fi extrem de încărcată pentru "stegari". Miercuri, de la 16.30, vor juca în "16"-imile Cupei României, într-o deplasare lungă, la Rapid CFR Suceava, iar sâmbătă, în campionat cu Chindia Târgovişte.

Comentarii

Ultimă oră