Sari la conținut

Cum explică jucătorii de la FC Braşov eşecul cu Petrolul

Unul dintre cei mai valoroşi portari din prima ligă, Mario Felgueiras, şi fundaşul stegarilor Nuno Viveiros, au vorbit luni seară la 100% Sport, despre ce s-a întâmplat în jocul de la Ploieşti. Înfrângerea cu Petrolul nu i-a demoralizat pe cei doi portughezi, care se gândesc deja la următorul joc, cu Concordia Chiajna, de pe teren propriu.  
„Cea mai slabă repriză…” Fundaşul lui FC Braşov, Nuno Viveiros, nu-şi poate explica ce s-a întâmplat în repriza a doua a jocului de la Ploieşti, cu Petrolul. După 0-0 la pauză, “găzarii” au punctat de două ori în actul secund. “Cred că am făcut cea mai slabă repriză secundă din acest retur de campionat. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat… Am vrut, dar pur şi simplu nu s-a putut face mai mult! Păcat, pentru că veneam după două jocuri foarte bune!” a declarat Viveiros la emisiunea 100% Sport, difuzată pe Mix 2 Tv. Chiar dacă a primit două goluri, portarul Mario Felgueiras a făcut încă un meci foarte bun şi a limitat proporţiile scorului. “Pentru mine conta să ne întoarcem cu puncte de la Ploieşti. Important nu este că am apărat eu bine, aş fi vrut să obţinem ceva din această deplasare.” a declarat Felgueiras.  
Victorie cu Chiajna! Stegarii vor să treacă rapid peste jocul de la Ploieşti şi nu se gândesc decât la varianta victoriei în jocul de luni cu Concordia Chiajna. “Va fi un meci de 6 puncte. Noi nu suntem încă liniştiţi, trebuie să câştigăm! Cu 3 puncte în plus, îi vom ţine la distanţă şi pe cei de la Chiajna”, a declarat Viveiros. “Nu luăm în calcul decât varianta victoriei. Avem nevoie de puncte pentru un final liniştit de sezon“ a declarat şi Mario Felgueiras.
„Super“ Mario vrea să rămână! Ajuns la Braşov sub formă de împrumut, de la Sporting Braga, Mario Felgueiras şi-ar dori să continue sub Tâmpa şi în sezonul viitor. “Îmi place foarte mult la Braşov, oamenii sunt ok, oraşul este frumos, fanii sunt alături de noi. Nu ştiu cum se vor finaliza discuţiile, dar pentru mine prima variantă este FC Braşov. Dacă voi continua la Braşov, cu siguranţă îmi voi aduce şi familia aici!” a declarat Felgueiras.  
Nu s-ar face de râs în Portugalia. Atât Felgueiras cât şi Viveiros sunt de părere că FC Braşov ar face faţă cu brio în campionatul din Portugalia. “Eu cred că în actuala formulă, FC Braşov ar putea termina undeva pe locurile 8-10 în Portugalia. Acolo legea e făcută de 3-4 echipe. Aici sunt cel puţin 5-6 echipe care au pretenţii la titlu în fiecare an. Oricum, FC Braşov ar face faţă în Portugalia, fără probleme!” este de părere Felgueiras. “Campionatul României a crescut mult în valoare în ultimii ani. Părerea mea este că, în câţiva ani, se poate ajunge la nivelul din Portugalia. Porto, Benfica şi Sporting sunt forţele de acolo” a spus şi Nuno Viveiros. Atât Felgueiras cât şi Viveiros o văd pe CFR Cluj favorită la titlu, în timp ce pentru Portugalia cei doi merg pe “mâna” echipei lui Cristi Săpunaru, FC Porto.

Comentarii

Ultimă oră