Sari la conținut

Încet, încet, FC Braşov punctează şi la capitolul “sosiri”. Ultimul venit în tabăra galben-negrilor este Adrian Borza, un mijlocaş de 27 de ani, care ultima dată a evoluat pentru Petrolul Ploieşti. Oficialii braşovenilor sunt foarte aproape să mai parafeze alte două înțelegeri, cu Paul Batin de la CFR Cluj şi  Ciprian Brata de la Pandurii Târgu Jiu.
Borza e rezolvat! FC Braşov a anunţat joi înregimentarea mijlocaşului Adrian Borza, care a semnat un angajament pe doi ani cu formaţia de sub Tâmpa. În vârstă de 27 de ani, Borza a mai evoluat în carieră la Universitatea Cluj, Gloria Bistriţa, Mureşul Deva, Arieşul Turda şi Petrolul Ploieşti. „Mă bucur că am ajuns la FC Braşov  şi că voi lucra cu antrenorul Ionuț Badea. Cred că acest transfer este un pas înainte în cariera mea.  Din actualul lot îi cunosc doar pe Radu Barbu şi Bogdan Străuț, cu care am jucat la Petrolul. Îmi doresc să am parte de cât mai multe realizări în tricoul galben - negru şi să avem rezultate cât mai bune în campionat”, a declarat Adrian Borza, pentru site-ul oficial al FC Braşov
Urmează Brata şi Batin. FC Braşov a ajuns la un acord şi cu cei de la CFR Cluj, pentru împrumutul pentru un sezon al atacantului Paul Batin. Atacantul de 24 de ani şi-a început cariera la FC Baia Mare şi a mai jucat la UTA şi Pandurii Târgu Jiu. Un alt jucător care va evolua în sezonul viitor la FC Braşov este mijocaşul Ciprian Brata. Ca şi în cazul lui Batin, Brata va fi împrumutat un sezon de la Pandurii Târgu Jiu. Mijlocaşul de 21 de ani şi-a început cariera la Olimpia Satu Mare şi a mai evoluat la Silvania Şimleu Silvaniei şi Pandurii Târgu Jiu. Atât Batin cât şi Brata sunt aşteptați în zilele următoare sub Tâmpa, pentru a-şi pune semnăturile pe noile contracte de joc.  
Cantonament în Slovenia. Deşi au fost vehiculate ca posibile destinații pentru cantonamentul de vară, variantele Scoția şi Austria au picat. FC Braşov va efectua, în această vară, un cantonament de pregătire pentru în Slovenia, la Maribor. În perioada 19 iunie – 6 iulie, stegarii vor fi cazaţi la hotelul Veter, urmând să suţină la Maribor şase partide amicale. Au confirmat, până acum, amicalele cu braşovenii, Rijeka (Croaţia), Maribor(Slovenia), Metalurg Zaporoje (Ucraina) şi FC Baku (Azerbaidjan). Galben negrii se vor întoarce în ţară în data de 6 iulie, urmând să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, la ora 19.35.

Comentarii

Ultimă oră