Sari la conținut

"Lupii" Coronei au învins de două ori Sportul Studenţesc

lupii-coronei-au-invins-de-doua-ori-sportul-studentesc

Corona "Wolves" Braşov a trecut în acest week-end de Sportul Studenţesc. Victoria a revenit de fiecare dată în cele două confruntări elevilor pregătiţi de Otto Keresztes, care au contat pentru Liga Naţională.

În primul meci, Corona a trecut de Sportul cu un categoric 14-2. Pe reprize, scorul a fost: 5-2, 6-0, 3-0. Pentru "lupii" braşoveni au punctat: Peter Zsolt 6 goluri, Dumitru, Marton câte 3, I. Anton, Matyas, Haraga și R. Feteș câte o reuşită.

"A fost o experienţă foarte bună pentru jucătorii tineri să aibă această posibilitate de a fi pe gheaţă şi de a juca mai mult. Sportul Studenţesc nu este cel mai puternic adversar, însă este foarte important pentru jucătorii noştri mai tineri să joace la nivel de seniori. Ca şi joc, meciul a decurs în mare parte în favoarea noastră, însă au fost şi câteva greşeli mai ales la început când băieţii au fost tensionaţi", a spus "secundul" Evgeny Pisarenko la finalul primului joc.

În meciul al doilea, nu s-au mai marcat la fel de multe goluri, dar punctele au rămas tot la Corona Braşov. "Lupii" au câştigat cu 5-2 (1-0, 1-1, 3-1). Marcatorii golurilor au fost Dennis Dumitru (15) şi Hunor Marton (34, 58, 59) şi Andrieş Gheorghieş (53).

Comentarii

Ultimă oră