Sari la conținut

RATBV înființează o nouă linie de transport și extinde una deja existentă

ratbv-infiinteaza-o-noua-linie-de-transport-si-extinde-una-deja-existenta

RATBV înființează o nouă linie de transport și extinde una deja existentă, ambele deservind satele componente ale comunei Tărlungeni.

În aceste condiții, RATBV va opera din 15 martie 12 trasee în zona metropolitană, asigurând legătura municipiului Brașov cu 10 orașe sau comune învecinate.

Astfel, traseul liniei 530 (Brașov – Tărlungeni) va fi extins atât pe raza municipiului Brașov, cât și în Tărlungeni, noul traseu urmând a asigura legătura între capătul de linie Poienelor din Braşov, centrul comunei Tărlungeni și satele Zizin și Purcăreni.

Autobuzele de pe această linie vor parcurge traseul Poienelor – Bulevardul Saturn – Gemenii – cartierul Izvor – cartierul Valea cu Flori - centrul comunei Tărlungeni – Zizin – capăt linie Purcăreni și retur, cu menţiunea că autobuzele vor intra în satul Zizin doar pe sensul Braşov-Purcăreni. Pe site-ul www.ratbv.ro, precum și în toate stațiile de pe traseu, vor fi afișate noile grafice de circulație, care vor purta mențiunea ”Valabil din data de 15 martie 2021”.

De asemenea, tot de luni, 15 martie 2021, va fi înființată linia 531, care va asigura legătura între capătul de linie Poienelor din Braşov, satul Cărpiniș, centrul comunei Tărlungeni și capătul de linie Tărlungeni. Mijloacele de transport de pe noua linie 531 vor parcurge traseul Poienelor – Bulevardul Saturn – Gemenii – cartierul Izvor – cartierul Valea cu Flori – Cărpiniș – Tărlungeni și retur, cu menţiunea că autobuzele vor intra în satul Cărpiniş din ambele capete de linii, atât din Braşov, cât şi din Tărlungeni. De menționat este faptul că intervalul de trecere prin stații pe tronsoanele comune, respectiv Poienelor – Cărpiniș și Ieşire Cărpiniş – Poienelor, este de 25 de minute în zilele lucrătoare și de 37 de minute în zilele de sâmbătă și duminică.

Comentarii

Ultimă oră