Sari la conținut
valul-de-lumina-brasov-2016

Organizația E.M.M.A. va celebra mâine, sâmbăta, 15 octombrie, "Ziua internațională a comemorării bebelușilor și a copiilor”, eveniment ce se desfășoară în Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, dar și în câteva țări europene.

În această zi, la ora 19.00 (ora locală din fiecare țară) se aprind lumânări în memoria copiilor plecați prea curând dintre noi. Lumânările sunt lăsate să ardă timp de o oră creând astfel, datorită diferenței de fus orar, un „Val de Lumină” care va face înconjurul globului și va dura 24 de ore.

În România, evenimentul organizat la inițiativa Biancăi Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A., a ajuns la cea de a saptea ediție și se va desfășura simultan în cel putin 16 orașe în care, intre orele 19.00-20:00, sute de lumânări vor arde în memoria copilașilor plecați prea curând dintre noi, fiind astfel evenimentul cu cea mai mare anvergura din lume.

Pana in acest moment, orasele care si-au anuntat participarea in acest an, dar carora este posibil si speram sa li se alature si altele, sunt: BRAȘOV * BUCUREȘTI * BUZĂU * CODLEA *CONSTANȚA * DEJ * FĂGĂRAȘ * FETEȘTI * MARGHITA * PLOIEȘTI * SATU MARE * SIBIU * SLATINA * TÂRGU MUREȘ * TIMIȘOARA * GIRUGIULESTI- REPUBLICA MOLDOVA .

În județul Brașov evenimentul va avea loc după cum urmează:


BRASOV- Biserica "Schimbarea la fața", Bulevardul Saturn, nr.33
CODLEA - În fața Muzeului Tradițiilor Codlene
FĂGĂRAȘ - în fața Catedralei

Comentarii

Ultimă oră