Sari la conținut
sia-cunoscut-familia-dupa-12-ani-

O fată din Braşov, ce a fost adoptată în SUA, la vârsta de 2 ani, şi-a întâlnit familia naturală după 12 ani.

Ada a fost adoptată dintr-un centru de plasament din Braşov, în anul 2001, de o familie din Los Angeles. Ea are şapte fraţi: şase la un centru din Tărlungeni şi sora mai mare la un centru de plasament din Codlea. Au ajuns aici din cauza situaţiei materiale precare, mama lor dormind şi acum sub cerul liber. Ada s-a adaptat repede la viaţa din Los Angeles, dar gândul ei a fost mereu la familia din România. După 12 ani, s-a întors să-şi cunoască mama şi fraţii. A ajuns în Codlea chiar în ziua în care a împlinit 14 ani. Întâlnirea cu sora mai mare, Georgiana, nu poate fi descrisă în cuvinte. Emoţiile au reuşit să cuprindă într-un timp foarte scurt întreaga atmosferă.
„Sunt foarte emoţionată şi fericită în acelaşi timp. M-am întrebat toată viaţa cum e Georgiana, sora mea naturală, şi am aşteptat cu nerăbdare s-o cunosc. Este o fată drăguţă şi îmi place mult de ea” a spus  Andrada Sandford.
   Părinţii din Statele Unite aveau deja o fată, dar îşi mai doreau un copil. Aşa au adoptat-o pe Ada.
„De cum am văzut-o pe Ada în fotografii, ne-am îndrăgostit de ea şi am decis cu soţia s-o adoptăm. A fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în toată viaţa. Ada este o fată deosebită, drăguţă şi iubitoare. Am fost binecuvântat să o am în viaţa mea” a adăugat Michael Sandford, tatăl  Adei.
„Sunt foarte fericită azi pentru sora mea. Mă bucur că îşi cunoaşte în sfârşit sora naturală şi eu o voi considera ca sora mea. De acum, amândouă fac parte din familia mea” a mărturisit Alison Michelle Sandford, sora Adei.
   Americanii au fost sprijiniţi şi de preşedintele Asociaţiei Catharsis, Azota Popescu. „Luptăm în continuare pentru adoptarea legii adopţiilor. Povestea Adei este cel mai bun argument ca noi să continuăm bătălia pentru schimabrea legii. Copii au nevoie de o familie, au nevoie de dragoste” a spus Azota Popescu,
   Ada Sanford îşi doreşte ca vara următoare să o invite pe sora ei,  Georgiana,  în Los Angeles.

Comentarii

Ultimă oră