Sari la conținut

Restricţii de circulaţie la intersecţia de la Patria, până pe 12 noiembrie 2019

restrictii-de-circulatie-la-intersectia-de-la-patria-pana-pe-12-noiembrie-2019

În zonă se vor realiza lucrări la reţeaua de apă!

Compania Apa Braşov a anunţat că lucrările de modernizare a reţelei de apă de pe tronsonul cuprins între intersecţiile străzii Nicolae Titulescu cu str. Dimineţii şi cu str. Roşiorilor din Braşov vor fi finalizate în avans, joi, 7 noiembrie 2019. După această dată urmează lucrările de refacere a carosabilului.


  „Până marţi, 12 noiembrie 2019, inclusiv, lucrările de instalare a conductei de fontă pe strada Nicolae Titulescu vor fi sistate”, a precizat conducerea companiei.


   În schimb, de vineri, 8 noiembrie 2019, vor începe lucrările de cuplare de conductă, între tronsoanele str. Castanilor şi str. Nicolae Titulescu, care cuprind şi traversarea Bulevardului 15 Noiembrie. Lucrarea este programată să se finalizeze sâmbătă, 9 noiembrie 2019.


  Vineri, 8 noiembrie 2019, traficul rutier va fi afectat pe cea de-a patra bandă de circulaţie, iar accesul dinspre Bulevardul 15 Noiembrie spre Castanilor/13 Decembrie se va putea realiza doar de pe banda a treia. Accesul dinspre Castanilor spre str. Nicolae Titulescu/str. Lucian Blaga, în zona trecerii de pietoni, se va desfăşura pe o singură bandă de circulaţie.


Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, va începe lucrarea de traversare a Bulevardului 15 Noiembrie, care se va realiza în două etape. Fiecare etapă va consta în traversarea a câte două benzi de circulaţie. Traficul auto va fi restricţionat, iar zona va fi semnalizată corespunzător.


  Luni (11 noiembrie 2019) şi marţi (12 noiembrie 2019) se va instala conductă de fontă pe tronsonul cuprins între trecerea de pietoni Patria – Corpul de vânători de munte şi intersecţia cu strada Lucian Blaga. Traficul auto va fi restricţionat pe strada Castanilor, banda întâi, pe sensul dinspre trecerea de pietoni spre str. L. Blaga.


„Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare şi extindere a reţelelor publice de distribuţie apă potabilă din municipiul Braşov, finanţat prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare. Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA”, au precizat reprezentanţii Companiei Apa Braşov.

Comentarii

Ultimă oră