Sari la conținut
depardieu-isi-deschide-carciuma-la-moscova

Starul francez de film Gerard Depardieu isi deschide restaurant la Moscova. Plecat din Franta cu scandal, in urma maririi taxelor, Depardieu a acceptat cetatenia rusa oferita de presedintele Vladimir Putin si acum isi cimenteaza prezenta in Rusia printr-un restaurant franco-rus, numit "Gerard".

Depardieu are trei restaurante in Paris si cateva podgorii, bistrouri si braserii in Belgia, scrie France24.

Cunoscut pentru apetitul insatiabil, actorul a ratat venirea la Festivalul de Film de la Edinburgh, saptamana trecuta, dupa o seara in care s-a tratat cu haggis, o delicatesa scotiana pe baza de maruntaie de oaie, si beri si whiski locale. Depardieu era asteptat la premiera filmului "Welcome to New York", in care joaca rolul principal si il intruchipeaza pe fostul director FMI, Dominique Strauss-Kahn.

Depardieu va ajunge probabil la deschiderea noului sau restaurant din Moscova, mai ales ca va servi "mancaruri simple care imi plac, cu feluri din Rusia si Franta".

Actorul a spus ca-si doreste sa deschida inca doua restaurante in Rusia, unul la Sankt Petersburg si un altul in Saransk, capitala Mordoviei, unde locuieste.

Comentarii

Ultimă oră