Sari la conținut
brasov-gazda-evenimentul-anului-in-business

„Pro Business Together” se va desfășura pe 26 aprilie 2018, la inițiativa Asociației ProAfaceri.

Evenimentul reunește aspecte teoretice și, mai ales, practice, ce vor fi prezentate de către personalități ale mediului de afaceri, experți și consultanți recunoscuți național și internațional.

„Pro Business Together” se adresează antreprenorilor, oamenilor de afaceri, top managerilor, managerilor de departament, freelancerilor și tuturor celor interesați de mediul de afaceri brașovean.

Asociația ProAfaceri Brașov a apărut din dorința de a dinamiza mediul de afaceri brașovean, dar și pe cel regional și național prin implicarea în activități care să creeze oportunități pentru investitori, oameni de afaceri români și piața forței de muncă.

Asociația ProAfaceri Brașov își propune să fie prima opțiune a antreprenorilor în vederea dezvoltării, finanțării și internaționalizării afacerilor.

„Pro Business Together” va fi un eveniment de anvergură ce propune managerilor și antreprenorilor dezbateri pe marginea subiectelor actuale de business, precum și prezentări ale oportunităților și instrumentelor utile în dezvoltarea afacerilor, oferind soluții concrete, resurse și informații pentru acestea.

Evenimentul se va concentra pe factorii cheie cu un impact major în performanța afacerilor.

Comentarii

Ultimă oră