Sari la conținut

Vor să îmblânzească „lupii galbeni”!

Egalul obţinut de stegari în Regie, 1-1 cu Rapid, a crescut doza de încredere a jucătorilor galben-negrii. Braşovenii se gândesc acum la jocul de pe teren propriu cu cei de la Petrolul Ploieşti şi sunt convinşi că cele trei puncte vor rămâne sub Tâmpa. „Meciul cu Petrolul va fi mult mai dificil decât cel cu Rapid. Ploieştenii au pierdut etapa trecută meciul cu Ceahlăul şi sunt convins că vor veni la Braşov decişi să-şi recupereze punctele. Noi venim după meciul cu Rapid, din care am luat un punct important. După acel meci am câştigat la capitolul încredere, la organizarea jocului, astfel că avem un moral bun pentru meciul cu Petrolul. Pentru noi nu există decât varianta victoriei, pentru că orice alt rezultat ar face ca punctual obţinut în faţa Rapidului să nu mai conteze”, a spus căpitanul stegarilor, Cristi Ionescu.
Vrea să dea gol cu Petrolul. Atacantul stegarilor, Renato Kanu, spune că a fost primit foarte bine de colegi şi că, având familia lângă el, s-a acomodat rapid la Braşov. El speră să marcheze primul său gol în Liga I în meciul de sâmbătă cu Petrolul Ploieşti. „Îmi place Braşovul, iar familia mea se simte foarte bine aici. Avem o echipă bună, iar cu mai multă muncă putem urca mai mult în clasament. Meciul cu Petrolul va fi unul dificil, pentru că întâlnim o echipă bine organizată, însa noi nu avem decât varianta victoriei. Îmi doresc foarte tare să marchez sâmbătă primul meu gol în tricoul lui FC Braşov", a declarat Kanu.  
Rivalitate mare. Între cele două grupări de tradiţie ale fotbalului românesc, FC Braşov şi Petrolul Ploieşti, există o foarte mare rivalitate. Căpitanul galben-negrilor, Cristi Ionescu, ştie despre rivalitatea dintre cele două formaţii. Ionescu speră ca punctele să rămână sub Tâmpa, iar duelul galeriilor să fie câştigat tot de gazde. „Avem mare nevoie de sprijinul fanilor la acest joc extrem de important pe care trebuie să-l câştigăm. Nu ne putem permite să pierdem puncte pe teren propriu. Ştiu că există o mare rivalitate între cele două cluburi de tradiţie din fotbalul românesc. Sunt convins că suporterii ploieştenilor vor veni în număr mare sub Tâmpa să-şi încurajeze echipa, însă suporterii noştrii sunt fantastici şi creează o atmosferă de vis la meciurile importante. Sunt sigur că suporterii echipei FC Braşov vor tranşa duelul fanilor şi sperăm ca şi noi în teren să câştigăm cele trei puncte”, a spus Cristi Ionescu. Partida FC Braşov – Petrolul Ploieşti, joc ce contează pentru etapa a 7-a a primei ligi de fotbal, se joacă sâmbătă seara de la ora 21:30, pe stadionul Tineretului. Meciul va fi transmis în direct de canalul Digi Sport.

Comentarii

Ultimă oră