Sari la conținut

Viola furată dintr-o universitate din Austria, cumpărată de un braşovean cu 450 de euro

În urmă cu câteva zile, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Iaşi a fost primită o cerere de asistenţă poliţienească internaţională formulată de către autorităţile judiciare austriece privind furtul unui instrument muzical tip violă dintr-o universitate din oraşul Salzburg - Austria. Viola, în valoare de 12 000 de euro, a fost recuperată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Iaşi, fiind găsită în locuinţa unui ieşean.
Instrumentul muzical a fost furat în noiembrie anul trecut dintr-o universitate din oraşul Salzburg - Austria. Hoţul a vândut-o unui braşovean T.I.  contra sumei de 450 de euro. Acesta s-a descotorosit la rândul lui de violă vânzând-o  unei persoane din Iaşi cu 700 de euro. Instrumentul muzical a fost ridicat de poliţişti urmând a se stabili modalitatea de restituire către partea vătămată din Austria, informează Poliţia Română.

Astfel, având în vedere datele puse la dispoziţie de către poliţiştii  din cadrul DIC, la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale din  cadrul IPJ Iaşi, persoanele implicate sunt cercetate privind comiterea  infracţiunii de tăinuire. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră