Sari la conținut

La 39 de ani, Attila Borsos a încris de trei ori şi a dat o pasă decisivă în meciul câştigat de Corona cu Ujpest, scor 5-3.
Hocheiştii de la Corona Braşov au învins sâmbătă la Budapesta pe Ujpest cu scorul de 5-3 (1-1, 0-1, 4-1). Meciul a început practic de la scorul de 1-0 pentru hocheiştii maghiari, care au punctat în secunda 33 prin Daniel Sziranyi. Elevii antrenorului slovac Peter Mikula au reuşit să egaleze în minutul şapte prin Jozsef Adorjan, ajutat de Attila Borsos, acest gol stabilind şi scorul primei reprize. În a doua repriză, maghiarii au reuşit să preia din nou conducerea prin reuşita lui Dezso Roczanov şi au intrat în avantaj în ultima repriză. Braşovenii au început foarte bine ultima parte a jocului şi Richard Filip şi Attila Borsos au reuşit să ducă formaţia Corona Braşov în avantaj. Ujpest a reuşit să egaleze prin Csaba Gergely, dar finalul a aprţinut echipei de sub Tâmpa care a mai punctat de două ori prin Attila Borsos şi s-a impus cu 5-3. Cu două partide înainte de finalul sezonului regulat în Liga Mol, Braşovul este pe locul trei în clasament, cu patru puncte avans faţă de Miskolc, echipă cu care hocheiştii lui Mikula au jucat aseară târziu. Ultimul joc al braşovenilor în sezonul regulat se va disputa marţi, în Ungaria, cu Dab Docler.
Jucătorul săptămânii în Liga Mol. Attila Borsos a fost declarat jucătorul săptămânii în Liga Mol. La 39 de ani Borsos este un model de urmat pentru toţi hocheiştii braşoveni. El este cel mai bun jucător de la echipa braşoveană în statisticile Ligii Mol şi ocupă poziţia a şaptea la general. Din fericire pentru braşoveni, Borsos continuă forma bună şi a reuşit o triplă împotriva celor de la Ujpest, având şi un assist.

Comentarii

Ultimă oră