Sari la conținut

Update. Percheziţii în Braşov la o reţea de contrabandişti

Aproximativ 50 de percheziţii au avut loc în această dimineaţă în mai multe judeţe şi în Capitală. Printre judeţele în care mascaţii au pătruns în domiciliile domiciliile unor persoane care desfăşoară activităţi comerciale ilegale se numără şi Braşovul.

Acţiunea este desfăşurată de Poliţia Argeş, vizând o reţea de contrabandă cu tutun şi alcool, specializată în evaziune fiscală. La acţiune, pe lângă poliţişti, participă jandarmi şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare. Cei vizaţi au fost duşi la Poliţie pentru audieri, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Update. Fabrica clandestină. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei,  primele evaluări ale anchetatorilor arată că în urma percheziţiilor au  fost descoperite 400 de kilograme de tutun vrac, şapte maşini artizanale  de împachetat ţigări, 230.000 de ţigarete şi 12.500 de litri de alcool.  Una dintre instalaţiile de împachetat ţigări a fost găsită în cartierul  Gavana din Piteşti, iar o fabrică clandestină de producere a alcoolului  a fost descoperită în localitatea ilfoveană Tunari.

Comentarii

Ultimă oră