Sari la conținut

Un săcelean a provocat un accident grav la Eforie Nord

După o coliziune cu o ambulanţă, pacientul de 80 de ani a murit şi cinci persoane au ajuns la spital.

Cinci persoane au fost rănite şi una a decedat după ce, în noaptea de miercuri spre joi, în staţiunea Eforie Nord, o ambulanţă care transporta un pacient la spital a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat la Braşov al cărui şofer nu i-a acordat prioritate de trecere.
Viraj fără asigurare. Ambulanţa circula cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar în momentul în care era într-o depăşire şoferul unui Renault Megane a efectuat un viraj la stânga fără a se asigura, cele două autovehicule intrând în coliziune. Ambulanţa a fost proiectată în peretele unui imobil, care s-a dărâmat pe o suprafaţă de opt metri pătraţi. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pentru scoaterea şoferului ambulanţei dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost necesară intervenţia unui echipaj pentru descarcerare.
Pacientul a murit. Constantin Zgubea, pacientul în vârstă de 80 de ani, a decedat în Secţia de Urgenţă a spitalului Constanţa, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita. Traumatisme grave au suferit asistenta medicală şi şoferul ambulanţei. De asemenea, Gabriel Pescariu, de 34 de ani, conducătorul autoturismului, Margareta, soţia sa, şi copilul lor, în vârstă de 3 ani, au fost răniţi, ajungând la spital. Familia din Săcele se afla pe litoral în vacanţă.

Comentarii

Ultimă oră