Sari la conținut

Duminică 4 septembrie se încheie festivalul medieval “Turnirul Cetaţilor”, care a reunit braşoveni şi turişti veniţi din întreaga lume.

După ce au asediat cetătile Râşnov, Braşov, Bran şi Făgăraş oştenii se reîntorc sub Tâmpa. „Suntem foarte mulţumiţi de festival este un progres foarte mare faţă de anul trecut. Evenimentul este la a doua ediţie şi pot să spun că au fost nişte spectacole şi showuri foarte frumoase care au fost cerute şi în străinătate şi cred că o să se încheie nişte contracte şi pentru artiştii noştri acolo. Asta arată că am reuşit să facem un lucru foarte frumos. De asemenea gradul de ocupare a hotelurilor în weekendurile în care s-au organizat aceste jocuri a crescut impresionant”, a declarat Werner Braun, preşedintele Clubului Economic German Braşov.

Spectacol Ţăndărică. Organizatorii Ultimului Turnir care va avea loc la Arena Sportivă Ion Ţiriac au pregătit surprize multe pentru vizitatori. Una dintre acestea va fi un concert susţinut de ansamblul Cimpoierii din Transilvania. „Vor fi numere speciale de dresură de cai, numere de echitaţie, vor fi recitaluri de muzică medievală, va fi grădiniţa medievală care a avut mare succes, iar seara se va încheia cu un concert susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică şi taraful 10 Prăjini”, a spus Ionuţ Gliga, director executiv APDT Braşov. De la evenimentul care va începe la ora 16 nu vor lipsi specialităţile culinare. Totul se va încheia cu un foc de artificii pe muzică.

Promovat în străinătate. Turnirul Cetăţilor, eveniment ajuns la cea de-a doua ediţie, este dedicat în acest an împlinirii a 800 de ani de la poposirea cavalerilor teutoni pe meleagurile Transilvănene.  Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Braşov, în parteneriat cu primăriile localităţilor partenere şi cu mai mulţi oameni de afaceri germani, şi a fost promovat în cadrul târgurilor de turism din Germania.

PROGRAMUL COMPLET AL "ULTIMULUI TURNIR"

4 SEPTEMBRIE- ARENA SPORTIVA ION TIRIAC

16:00 – 18:00 Demonstratii ecvestre, cascadorie si dresaj, turnir pe cai
18:00 – 19:00 Concert - Cimpoierii din Transilvania
19:00 – 20:00 Concert - Nomen est Omen
20:00 – 21:45 Concert - Tandarica si taraful 10 Prajini
21:45 – 22:00 Foc de artificii

Comentarii

Ultimă oră