Sari la conținut

Între 21 și 23 decembrie 2011, sunteți așteptați să redescoperiți gustul autentic al sărbătorilor de iarnă, la Târgul Slow Food de Crăciun, deschis la Hotel Aro Palace din Brașov, între orele 11.00-19.00. În Sala Mare de la parterul hotelului veți găsi cele mai bune produse tradiționale pentru masa de sărbători, aduse de 30 de mici producători din toată țara: lebăr, cârnați sau caltaboși, afumături, pâine pe vatră, murături sau brânzeturi. În afară produselor tradiționale de sezon, oferta târgului cuprinde miere, gemuri naturale, ulei presat la rece, produse italienești, păstrăv afumat și multe altele.

Dacă nu aveți timp să gătiți, aveți varianta de a cumpăra de-a gata direct de la târg sarmale, cozonaci sau prăjituri de casă. Iar ca să umpleți paharele invitaților voștri în ceas de sărbătoare, aveți de ales între vinuri ecologice, vinuri selecționate de pe Valea Tarnavelor și Dealu Mare sau puteţi opta pentru palinca de Zalău. Pentru noaptea dintre ani puteți opta pentru un vin spumant românesc, produs după metoda clasică Champenoise și anume, prin fermentare în propria sticlă, pe o perioadă de peste un an și care poate fi achizitonat de la târg.  Noutățile ediției sunt apreciatele brânzeturi măturate de Harghita: sugo, tekeroi sau tilsit.  

Dacă  alegeți să vă faceți cumpărăturile  la târgul de Crăciun de la Aro Palace, aveți ocazia să câștigați coșuri cu produse Slow Food pentru masa de sărbători, participând la tombola pregătită de către organizatori - Asociația Roadele PamantuluiA® și Slow Food Brașov. (A.M.)

Comentarii

Ultimă oră