Sari la conținut

FC Braşov a jucat perfect în primele 80 de minute ale partidei cu CFR Cluj, însă în ultimele 10 minute ale jocului clujenii lui Costa au întors rezultatul şi au luat trei puncte sub Tâmpa.
Fotbalul a fost din nou nedrept cu cei de la FC Braşov. Stegarii au făcut o partidă bună în faţa celor de la CFR Cluj, dar nu au reuşit să obţină nici măcar un punct din această întâlnire. În ultimul joc al etapei cu numărul 12 din prima ligă, FC Braşov a pierdut, pe propriul teren, partida cu CFR Cluj, scor 1-2. După o primă repriză albă, galben-negri au deschis scorul în min.66 prin Marian Cristescu. Mateiu a recuperat o minge în propria jumătate de teren şi i-a pasat lui Buga. „Pele şi-a umilit un adversar şi l-a deschis excelent pe Cristescu. Căpitanul braşovenilor a scăpat singur cu Beto şi l-a executat pe acesta cu un lob perfect. Atunci când nimeni nu se aştepta, CFR-ul a restabilit egalitatea. În min.79, Celestino a prins un şut de la aproximativ 25 de metri, care s-a oprit în poarta apărată bine de Mario Felgueiras. Cu doar un minut înainte de final, Clujul a dat lovitura sub Tâmpa, prin golul lui Weldon şi a câştigat trei puncte mari cu care s-a apropiat la doar o lungime distanţă de liderul Dinamo. După 12 etape, FC Braşov ocupă locul 12 în clasament, cu 12 puncte.
Experienţa şi-a spus cuvântul. Antrenorul secund al celor de la FC Braşov, Adrian Szabo, a afirmat că experienţa celor de la CFR Cluj a contat foarte mult în stabilirea rezultatului final. „Regretăm că nu am reuşit să gestionăm jocul şi rezultatul. S-a întâmplat ca în meciul cu Vaslui, în care am condus şi am pierdut. Probabil trebuie să mai acumulăm experienţă, poate că şi absenţele pe care le-am avut au contat, însă e frustrant să pierzi în felul acesta un meci în care CFR-ul nu a avut nici o ocazie clară, în afară de golurile marcate. De câteva etape arătam o formă bună, păcat însă că nu se materializează în puncte. Sperăm să reuşim să eliminăm greşelile pentru a aduce puncte necesare liniştii. Experienţa Clujului a făcut să se încline rezultatul", a menţionat Szabo.
Clujenii au avut noroc. Directorul general al celor de la FC Braşov, Marcel Popescu, susţine că victoria CFR-ului, scor 2-1 la Braşov, a fost obţinută cu şansă şi se declară mulţumit de munca antrenorului Daniel Isăilă, în ciuda eşecului. „Nu a fost vorba de relaxare, ci de lipsă de experienţă. A fost un meci super tacticizat. Au avut şansă, noi ne-am retras prematur, dar îi felicit pe adversarii noştri. Noi ne-am mai retras şi cu Chiajna şi cu Vaslui, de aia am pierdut puncte. Până în minutul 78, însă, am avut o evoluţie de apreciat.  Titlul se joacă. Noi am jucat cu Dinamo şi Rapid la Bucureşti, cu CFR azi, de aceea pot spune că niciuna nu m-a impresionat", a spus Marcel Popescu.
Şansa a surâs clujenilor. Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Jorge Costa, a declarat, că ardelenii au obţinut o victorie cu şansă în meciul cu FC Braşov, scor 2-1, în etapa a XII-a a Ligii I. „După cum am jucat putem spune că am obţinut o victorie cu şansă. Nu am jucat prea bine, dar în ultimele minute jucătorii mi-au demonstrat că putem să ne batem pentru primele locuri. În totalitate sunt punctele lor, nu ale stafului tehnic şi nici ale conducerii clubului. Câteodată nu joci bine, dar prin luptă reuşeşti să câştigi, aşa cum s-a întâmplat şi astăzi", a declarat Jorge Costa.

Comentarii

Ultimă oră