Sari la conținut

Momente grele pentru Jo Jo Dan

JoJo Dan se reface în Spitalul Universitar de la Trabzon, după fractura de mandibulă suferită la meciul cu Selcuk Aydin. Operaţia suferită de JoJo la nici 12 ore după meciul de la Trabzon a fost o reuşită. Medicii i-au prins cele două părţi ale mandibulei cu plăcuţe de metal, iar fixarea de maxilarul superior a fost făcută cu elastice foarte puternice. Pugilistul nu are voie să vorbească şi abia peste două-trei zile ar putea să primească avizul pentru a zbura spre România. Osul se va suda în patru-cinci luni. "Cariera lui este încheiată. Mă refer la cariera la nivel înalt", pronostichează preşedintele FR de Box, Rudel Obreja.

Petrolul dă lovitura la Mediaş!

Luni seară s-au disputat ultimele meciuri ale rundei cu numărul 15 din Liga lui Mitică. FCM Târgu Mureş a învins cu scorul de 3-0 formaţia Concordia Chiajna. Gazdele au beneficiat de două lovituri de la 11 metri uşor acordate de centralul Adrian Cojocaru, ambele transformate de Robert Ilyeş, min.11, şi Sergiu Buş, min.32. Pentru 3-0 a punctat Florin Dan în min.65. Surpriza zilei a fost oferită de Petrolul Ploieşti, care s-a impus în deplasarea de la Mediaş cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost semnat de Opriţa (foto) în min.60 din penalti. În clasament, pe primul loc este Dinamo, cu 36 de puncte, pe doi este CFR Cluj, 32 de puncte, iar ultima treaptă a podiumului este ocupată de Rapid, cu 31 de puncte. FC Braşov este pe locul 13, cu 15 puncte.

Grupă accesibilă pentru România

Echipa naţională de fotbal sub 19 a României face parte din grupa a 9-a a preliminariilor Campionatului European din 2013, alături de reprezentativele Scoţiei, Elveţiei şi Armeniei, s-a stabilit ieri la tragerea la sorţi de la Nyon. În această fază s-au format 12 grupe, cu câte patru formaţii, iar meciurile se vor disputa în 2012. Primele două clasate din fiecare grupă şi cea mai bună de pe locul trei se vor califica la Turneul de Elită, unde vor intra şi echipele Spaniei, Serbiei şi Turciei. În Turneul de Elită se vor forma şapte grupe de câte patru reprezentative, iar câştigătoarele, alături de ţara gazdă, vor accede la turneul final din Lituania.

„Super Dan” continuă la Krasnodar!

Dan Petrescu a semnat un nou contract cu Kuban Krasnodar. Noul contract al "Bursucului" cu "galben-verzii" expiră în vara anului 2015, după cum anunţă site-ul oficial al grupării ruse. "Sunt foarte fericit că am semnat un nou contract cu Kuban Krasnodar. În primul rând, pentru că sunt fericit aici. Apoi, pentru că sunt fericit să lucrez cu această echipă, la care am început o treabă şi o continuăm. Visul meu rămâne acela de a o duce pe Kuban în cupele europene şi voi face tot ce-mi stă în puteri pentru a-l îndeplini", a spus tehnicianul român, după semnarea noului contract. Kuban n-a anunţat ce salariu are Dan Petrescu odată cu acest nou contract, însă presa din Rusia susţine că fostul antrenor al Unirii Urziceni va primi în jur de 2 milioane de euro pe an! Dan Petrescu a venit la Kuban Krasnodar în luna decembrie a anului 2009.

Sumi, la judecată

Trimis în tribune de pe banca tehnică, la ultimul joc din campionat contra celor de la Steaua, principalul Braşovului, Marius Şumudică, va face astăzi o vizită pe la Comisiile de disciplină, pentru a da explicaţii. Mai mult ca sigur, Şumudică se va alege cu minim o etapă de suspendare, dar şi cu o amendă. Coincidenţă sau nu, tot astăzi mai sunt chemaţi la comisii alţi 2 antrenori care au stat pe banca Braşovului: tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, şi principalul celor de la Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă.

Comentarii

Ultimă oră