Sari la conținut

Slovacul Jozef Škrakom va antrena Corona Braşov

Oficialii echipei de hochei pe gheaţă Corona Braşov s-au înţeles cu tehnicianul slovac Jozef Škrak, care a activat ultima oară în extraliga slovacă, la Zvolen.
Tehnicianul înlocuit în această săptămână cu Mikula nu şi-a rezolvat încă problemele cu formaţia din Slovacia însă în momentul în care îşi va rezilia înţelegerea cu Zvolen, Škrak va antrena formaţia de sub Tâmpa.
Dacă acest lucru nu se va întâmpla în zilele următoare, atunci conducerea clubului braşovean va căuta o altă soluţie. Jozef Škrak s-a născut la Kosice şi are 45 de ani. El a debutat ca antrenor la formaţia HK Trebisov în liga secundă din Solvacia. Apoi a mai antrenat formaţiile HC Presov, HC 46 Bardejov şi din februarie 2011 până acum a antrenat în extraliga slovacă, echipa Zvolen.  
Mikula îşi cere scuze. În altă ordine de idei, oficialii clubului braşovean au fost contactaţi de reprezentanţii lui Mikula care şi-au cerut scuze şi şi-au exprimat regretul pentru modul în care Mikula a ales să se comporte cu cei din conducerea clubului braşovean.
Mikula doreşte încheierea înţelegerii cu Corona pe cale amiabilă. „Clubul Corona nu doreşte să se pună în calea carierei domnului Mikula, a înţeles faptul că o ofertă din prima ligă a unuia dintre cele mai tari campionate din lume nu este la îndemâna oricui, dar dezaprobă în totalitate comportamentul domnului Mikula faţă de clubul Corona Braşov, faţă de conducerea clubului, faţă de jucători şi suporteri. Clubul Corona va încerca să ajungă la un acord cu domnul Mikula pentru rezilierea contractului dar nu în orice condiţii”, se arată în comunicatul clubului.

Comentarii

Ultimă oră