Sari la conținut

Şedinţa adunării generale ANATOP, la Braşov

Mai mulţi jandarmi, pompieri şi paramedici la dispoziţia Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică din fiecare judeţ în parte! Asta vor reprezentanţii ATOP Braşov, care sunt membri importanţi în organizaţia naţională.
Mai mult decât atât, conducerea braşoveana a elaborat un proiect prin care sunt stabilite mai multe atribuţii şi responsabilităţi pentru autoritatea naţională. Decizia finală, care prevede şi modificarea statutului instituţiei, va fi luată în şedinţa adunării generale ANATOP ce se va desfăşura în aceste zile la Braşov.
Patru zile de dezbatere. Reprezentanţii ATOP-urilor din ţară se vor întâlni pentru patru zile la Braşov, pentru a dezbate câteva probleme legate de dezvoltarea instituţiei. In plen se vor discuta toate propunerile privind modificarea unor norme legislative legate de ordinea publică. De asemenea, va fi dezbătut şi statutul Atop-ului, care urmează să primească unele îmbunătăţiri. Pe lângă modificarea statutului, reprezentanţii Atop din Braşov mai vor şi o îmbunătăţire a colaborării cu poliţia, jandarmeria şi cu Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă. Cu alte cuvinte, în perioada următoare este posibil ca în sediile Atop din ţară să fie prezenţi jandarmi şi pompieri, pentru a putea reacţiona în timp util în cazuri excepţionale.  Aceste lucruri se vor putea realiza în cazul în care propunerea venită din partea braşovenilor va fi aprobată în plen. Întâlnirile dintre reprezentanţii ANATOP se vor încheia la sfârşitul acestei săptămâni. In ultima zi, invitaţii din toată ţara vor avea program de voie, timp în care au posibilitatea să viziteze câteva dintre cele mai importante obiective turistice din Braşov. (A.C.)

Comentarii

Ultimă oră