Sari la conținut

Strada Mihai Eminescu este în pericol de a se surpa, susţin cei care locuiesc aici. O bună bucată din carosabil a luat-o la vale, iar braşovenii se uită cu teamă la porţiunea surpată.

Sesizări în van. "Uitaţi cum arată această stradă din cauza ploilor şi din cauza tonajului greu al maşinilor care au cărat materiale de construcţii, au şubrezit strada şi în momentul în care a plouat foarte puternic, strada a alunecat la vale. Dacă priviţi mai jos vedeţi bucăţi mari de beton şi de asfalt care s-au desprins din stradă şi care reprezintă un pericol şi pentru locuitorii din strada Lungă" a spus Ioan Paraschiv, membru în Biroul Politic Municipal PNL Braşov. Locatarilor din zonă le este frică să mai treacă pe stradă cu maşinile pentru că le e teamă să nu se surpe sub ei asfaltul. Oamenii au făcut mai multe sesizări la Primărie pentru a le repara strada însă demersurile lor au rămas fără niciun efect.

Promisiuni. În replică reprezentanţii Primăriei susţin că nu e niciun pericol de surpare. „Nu există un pericol nici pentru cei care au imobile pe această stradă şi nici pentru cei care locuiesc pe strada Lungă, stradă aflată deasupra drumului cu probleme. Calupurile de beton sunt blocate în vegetaţie şi nu au fost ridicate tocmai pentru a bloca eventualele alunecări. S-a închis drumul, s-au făcut măsurători, iar acum aşteptăm un punct de vedere de la experţi. Cu siguranţă, anul acesta strada va fi reconsolidată", a explicat viceprimarul Miklos Gantz pentru presa locală.

Reprezentanţii PNL au făcut sesizări la Primărie dar şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a lua măsuri de siguranţă a cetăţenilor, dar şi pentru consolidarea cât mai rapidă a străzii.

Comentarii

Ultimă oră