Sari la conținut

Se apropie concertul Lord of The Dance de la Braşov

Braşovul va găzdui marţea viitoare, pe 8 noiembrie un super spectacol aşteptat de toată lumea cu sufletul la gură. Turneul Lord of The Dance ajunge în oraşul nostru. Evenimentul are loc de la ora 20:00 la Patinoarul Olimpic. Bilete la spectacol se mai găsesc doar la categoriile VIP, 1 şi 2. Preţul lor este de 300, 250, respectiv 200 de lei. Tichetele pot fi cumpărate şi de la Patinoarul Olimpic.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul și coregraful Michael Flatley care a devenit legendă prin performanțele sale. Este cel mai rapid dansator de step, execută 35 de pași de step pe secundă și cel mai bine plătit dansator.

Lord Of The Dance este cel mai vizionat spectacol de dans din toate timpurile! Oamenii au supranumit acest show „o minune a lumii moderne”, datorită faptului că întotdeauna realizează spectacole cu casa închisă. An de an, dansatorii de la Lord Of The Dance aduc în România magia dansului, a folclorului irlandez, magia luptei dintre bine și rău, toate transmise publicului prin limbajul dânsului.

Povestea prezentată de dansatorii de la Lord Of The Dance aduce în scenă permamenta lupta dintre Bine și Rău, care la final va fi câștigată de către forțele Binelui. Povestea are la bază folclorul irlandez și este exprimată prin limbajul universal al dansului, care se împletește cu muzica, luminile și efectele pirotehnice. (A.M.)

Comentarii