Sari la conținut

Numirile politice sau menţinerea pe funcţii la institutiile publice au multe dedesubturi. O dezvăluire şocantă a făcut-o fostul director adjunct al Casei Judeţene de Pensii Braşov, Ioan Pamparău.
Ioan Pamparău, fost director al Casei de Pensii, a dezvăluit că primarul George Scripcaru i-a spus că-l pune înapoi pe post dacă dă jumătate din salariu la partid. Pamparău a fost demis în iunie 2010, dar ordinul i-a fost adus la cunoştinţă în octombrie. Pe lângă ordinul de numire, a primit un al doilea care anunţa că postul său de director executiv adjunct a fost desfiinţat. Braşovul a fost singurul loc din ţară unde s-a întâmplat acest lucru. Ioan Pamparău a acţionat în justiţie deciziile, iar acum dosarul este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Fostul director spune că instanţele îl tot amână de un an şi jumătate, cazul lui fiind unul politic.

Pamparău nu este singura victimă a abuzurilor puterii. Şi directoarea Camelia Bugnar a fost demisă ilegal de la Casa de Pensii în timpul concediului de maternitate în care intrase în martie 2009 în concediu de creştere a copilului. Citeste aici povestea detaliata. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră