Sari la conținut

Rezultatele misiunilor Jandarmeriei Brașovene în perioada 17-19 mai 2024: sancțiuni și acțiuni de combatere a infracționalității

Sursă foto: MAI

Jandarmii brașoveni au desfășurat în acest weekend misiuni de asigurare a ordinii și siguranței la evenimentele publice și sportive desfășurate în județul nostru, dar și acțiuni punctuale de prevenire și combatere a fenomenului infracțional, cu un accent deosebit pe combaterea pătrunderilor ilegale în fondul cinegetic și forestier.

Astfel, au fost aplicate un număr 55 de sancțiuni contravenționale în 19.400 lei și au constatat 2 fapte de natură penală, pentru care au fost întocmite documentele necesare și au fost predate organelor competente în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

Din totalul contravențiilor, un număr de 16 au fost aplicate în conformitate cu Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice pentru pătrunderea fără a avea acest drept în păduri cu autoturisme, motociclete și ATV-uri.

Și în continuare rămânem la datorie, cu principala misiune de a fi pregătiți în orice moment să intervenim în sprijinul cetățenilor.

Sursă foto: MAI

Comentarii

Ultimă oră