Sari la conținut

Program special la RATBV în perioada Sărbătorilor Pascale

program-special-la-ratbv-in-perioada-sarbatorilor-pascale

RATBV a anunțat că în perioada Sărbătorilor Pascale mijloacele de transport public de călători vor circula conform unor orare adaptate la cerințele de mobilitate existente în aceste zile.


    Astfe, vineri, 17 aprilie 2020, autobuzele și troleibuzele vor circula conform programului de circulație corespunzător unei zile lucrătoare, iar în 18 aprile 2020 după graficul unei zile de sâmbătă. Duminică, 19 aprilie 2020 și luni, 20 aprilie 2020, mijloacele de transport vor circula conform graficului specific unei zile de duminică. De marți, 21 aprilie 2020, se va circula conform progrmului normal.


    În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, operatorul local de transport îi roagă pe călători să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea „Trasee și orare”.


      Pentru a preveni extinderea epidemiei de coronavirus, RATBV le solicită călătorilor să nu urce în mijloacele de transport public care au un grad de încărcare ridicat și să aștepte sosirea următorului, iar pe timpul călătoriei să păstreze distanța față de ceilalți pasageri. Societatea lansează un nou apel către toate categoriile de călători, mai ales către persoanele vârstnice, să nu efectueze cu autobuzele sau troleibuzele decât acele deplasări care sunt absolut necesare.

Comentarii

Ultimă oră