Sari la conținut

Program special de Ziua Naţională la RAT, Poştă, Primărie şi CFR

Program de sâmbătă pentru autobuzele RAT
Autobuzele RAT Braşov vor circula de Ziua Naţională, după orarul unei zile de sâmbătă, însă cu plecarea primelor curse la ora 5.30, iar a ultimelor la 23.30. Excepţie fac doar autobuzele de pe linia 40 (Saturn – Gară – Stupini), care vor circula conform programului normal din zilele lucrătoare.
Programul CFR
Trenurile personale care deservesc fluxuri de navetă nu vor pleca pe traseu de 1 Decembrie, având în vedere că navetiştii nu lucrează n această zi. Alte trenuri care nu vor circula joi sunt personalele 3023 și 3028 Ploiești Sud- Brașov și retur. În ceea ce priveşte programul agenţiillor de voiaj CFR din data de 1 Decembrie, acestea îşi vor desfăşura activitatea cu publicul între orele 10.00 – 17.30.
Elevii merg la şcoală vineri
Ministerul Educaţiei a lăsat la latitudinea inspectoratelor şcolare să decidă dacă dau sa nu liber vineri, astfel încât elevii să aiba parte de o minivacanţă de patru zile, de 1 decembrie. Cursurile pierdute din ziua de vineri ar fi trebuit oricum recuperate într-o zi de sâmbătă. Nicio şcoală din Braşov nu a solicitat zi liberă vineri, pe 2 decembrie.
Program special la Starea Civilă
Nici o direcţie din cadrul Primăriei nu are program cu publicul de 1 Decembrie. Singurul birou care va fi deschis în Primărie este cel de Decese (cam. 27), unde va fi program de la 9.00 la 13.00. La Serviciul de Evidenţa Persoanelor programul se va relua după orarul normal în data de 2 decembrie.
Oficiile poştale închise
Compania Naţională Poşta Română a anunţat ca în data de 1 Decembrie 2011, Ziua Naţională a României, toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise. De asemenea, presa cotidiană şi periodică ce va apărea joi va fi distribuită a doua zi.  (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră