Sari la conținut

Primăria scoate la licitaţie 4.000 de locuri de parcare

Primăria Braşov a anunţat că scoate luni, la licitaţie, 4.000 de locuri de parcare de reşedinţă, care au fost declarate libere, pentru că braşovenii nu şi-au mai plătit taxa de parcare până la 31 ianuarie, aşa cum s-a stabilit prin hotărâre de Consiliu Local.
Practic, locatarii au ajuns la un consens în privinţa locurilor de parcare şi neexistând o concurenţă referitoare la locurile de parcare,  dintre blocuri, au decis că nu  se justifică să plătească taxa.
Deocamdată, în Braşov, au fost concesionate peste 32.000 de locuri de parcare şi totodată, în 5 martie, vor fi scoase la licitaţie şi alte locuri care au fost modernizate la finele anului trecut, precizează Adevărul. Tarifele pentru un loc de parcare a rămas acelaşi din 2011, şi este cuprins între 120 de lei şi 157 de lei.
Pe de altă parte, în centrul oraşului, criza locurilor de parcare din anumite zone ale oraşului a făcut de multe ori ca, la licitaţiile  organizate de Primărie, s-a ajuns şi mai mare sumă care a fost achitată pentru un loc, anul acesta, a fost de 2.200 de lei. S.D.

Comentarii

Ultimă oră