Sari la conținut


Magistraţii de la Curtea de Apel Braşov au decis să disjungă cele două cauze, în dosarul de omor din Noua. Pentru acuzaţia de crimă adusă lui Erwin Peşmereanu, care şi-a recunoscut fapta, pronunţarea a fost stabilită pentru 21 septembrie.  În cazul lui Teodorescu, care nu-şi recunoaşte în continuare fapta,  instanţa a stabilit un nou termen pentru data de 3 octombrie.  La acest termen, va fi audiată şi fiica avocatului, Oana Teodorescu, parte vătămată în proces, dar şi parte civilă.

Victor Teodorescu,  avocatul acuzat că ar fi comandat uciderea soţiei sale, şi asasinul plătit Erwin Preşemereanu au fost judecaţi  luni, la Curtea de Apel Braşov. Pentru că şedinţa a fost secretă, atât mama şi fratele lui Preşmereanu, cât şi Oana, fata cuplului Teodorescu, au fost poftiţi afară.

Oana crede că tatăl ei e victima unui complot

Luni, atât avocata lui Teodorescu, cât şi procurorii, au solicitat ca şedinţa să fie secretă, nu doar faţă de ochii presei, ci şi faţă de familia inculpaţilor, repsectiv mama şi fraţii lui Preşmereanu şi fiica lui Teodorescu care au fost prezenţi în sală. Judecătorul a acceptat propunerea, prin urmare, jurnalişii şi rudele inculpaţilor – care aveau şi calitate de martori în dosar, au fost nevoiţi să părăsească sala. În timp ce mama lui Preşmereau, martor principal în dosar, a fost prima care a declarat că Teodorescu a comandat uciderea soţiei, Oana Teodorescu, fiica femeii ucise, este convinsă că tatăl ei este victima unui complot sinistru, neavând nicio vină.

Comentarii

Ultimă oră