Sari la conținut

Hospice Casa Sperantei va invita luni, 7 noiembrie 2011, la ora 10.45, la sediul de pe strada Sitei nr 17A pentru o ora de ”Povesti de iarna la Hospice”.
Un grup de copii care invata la Scoala Generala 6 din Brasov, impreuna cu directoarea scolii si reprezentantul legislativului local in consiliul de administratie al acesteia vin de sarbatoarea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril cu daruri pentru pacientii adulti din centrul de zi. Scenete haioase, cantecele vesele, chitari si povesti de Ion Creanga, dar si multe-multe fructe sunt darurile pe care copiii de la Scoala Generala 6 le impart luni, 7 noiembrie, pacientilor ingrijiti de fundatia braşoveană.  Este un prim gest din seria lunga de fapte bune pe care scolile brasovene si-au propus sa le faca pentru Hospice in lunile noiembrie si decembrie, in cadrul campaniei “Luna Florii de Colt“.
Copiii au ales sarbatoarea sfintilor arhangheli Mihail si Gavril pentru a incepe seria evenimentelor dedicate Hospice Casa Sperantei pentru ca, spun ei,  ingerul Mihail vegheaza din ceruri asupra muritorilor, iar  ingerul Gavril este calauzitorul catre adevar si cel care a vestit-o pe Fecioara Maria ca avea sa devina Maica Domnului . (D.K.)

Comentarii