Sari la conținut

O familie întreagă reţinută în cazul crimei din Bartolomeu

Patru persoane au fost reţinute în cazul crimei de pe peronul autogării Bartolomeu din municipiul Braşov. Cei patru suspecţi, tată şi trei fii, au fost reţinuţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar sâmbătă,  au fost prezentanţi magistraţilor Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru omor calificat.  Potrivit anchetatorilor toate cele patru persoane au lovit şi înjunghiat victima pe peronul autogării Bartolomeu. Cei patru presupuşi criminali sunt membri ai Clanului Mogoşoaia. Potrivit anchetatorilor, mobilul crimei a  fost reprezentat de o ceartă între clanuri, care data de mai bine de  opt ani.

Victima, un prahovean de 30 de ani, a călătorit într-un autocar transport internaţional, care venea din Franţa. În timpul călătoriei, bărbatul a avut discuţii în contradictoriu cu un alt pasager din autocar, respectiv tatăl celor trei tineri. În timpul escalei a autocarului în autogara Bartolomeu, cei doi au coborât pe peron. Acolo prahoveanul a fost agresat de mai multe persoane pe peronul autogării, iar bărbatul cu care a călătorit l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit în zona toracică, în cap şi într-un picior, după care a fugit cu un BMW care îl aştepta în autogară.

Rănitul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Braşov, unde a murit câteva ore mai târziu.

Comentarii

Ultimă oră