Sari la conținut

Numărul locurilor de muncă, în creştere la Braşov

Numărul locurilor de muncă a crescut în prima jumătate a anului 2011 în mai multe oraşe ale ţării, conform unei analize realizate de portalul www.bestjobs.ro.


Braşovul, pe locul 4. În clasamentul pe judeţe, Braşovul ocupă locul 4.  În Alba Iulia, cu 107%, la Deva cu 77%, la Sibiu cu 73%, la Braşov cu 68%, la Piteşti cu 61%, la Craiova cu 60% iar la Târgu Mureş, cu 54%. Raportul arată că este în creştere numărul anunţurilor pentru locuri de muncă publicate, cu 26% în semestrul I al anului, faţă de aceeaşi perioadă a lui 2010, cea mai ridicată rată de creştere înregistrân­du-se în luna mai (+53%).


Se cer locuri de muncă în străinătate. În creştere este şi numărul de locuri de muncă pentru străinătate, vizaţi fiind specialiştii din inginerie, sănătate şi software. Străinătatea începe să prezinte un interes mai mare pentru candidaţi, printre primele 10 cuvinte-cheie din top, utilizate în căutări, regăsindu-se nume de ţări precum Spania, Marea Britanie, Franţa şi posturi precum şofer, inginer, contabil.

Comentarii

Ultimă oră