Sari la conținut

Moş Crăciun vine la Râşnov. Luni se aprind luminile de sărbătoare

În cinstea lui Moş Crăciun, râşnovenii şi-au împodobit oraşul, au ridicat un brad imens lângă primărie şi alţi nouă în cartiere, au învăţat colinde şi, cel mai important lucru, au pregătit o căsuţă pentru Moş în centrul oraşului.

Luminile Sărbătorilor de Iarnă se vor aprinde la Râşnov luni, la ora 18.00, în centrul oraşului. Emoţia apropierii Sfintelor Sărbători de Crăciun o sa fie întreţinută de colindele cântate de Aurel Tămaş.  Este şi momentul sosirii lui Moş Crăciun, care va rămâne în căsuţa de la poalele cetăţii aproape toată luna decembrie.

În reşedinţa de la Râşnov, Moşul  îi aşteaptă pe copii în fiecare seară, între orele 18.00-20.00, din 6 decembrie până în ajunul Crăciunului.

Micuţii sunt îndemnaţi de Moş Crăciun să îi aducă scrisorelele în care şi-au trecut cadourile dorite dar şi să se gândească la copiii săraci ai oraşului. Astfel, copiii sunt aşteptaţi să doneze jucării, care împreună cu dulciurile oferite de Primăria Râşnov, vor fi  dăruite de Moş copiilor nevoiaşi  în seara de Crăciun. Pentru această întâlnire, Moş Crăciun va aduce darurile cu săniuţa trasă de renii săi, în fruntea cărora se va afla renul râşnovean Costică.

Evenimentul ,,Moş Crăciun vine la Râşnov!” este la ediţia a III-a. Anul acesta, Primăria Râşnov a decis să împartă serviciile lui Moş Crăciun de Râşnov cu toţi copiii din ţară. Astfel, la adresa ,,Moş Crăciun - Râşnov, CP – 1603”, copiii vor avea satisfacţia de a trimite o scrisoare Moşului. Acesta va răspunde garantat copiilor, fiecare micuţ urmând să primească o ilustrată prin care este înştiinţat că scrisoarea sa a ajuns în tolba lui Moş Crăciun, care îl aşteaptă la căsuţa din Râşnov.

Comentarii

Ultimă oră