Sari la conținut

Moş Crăciun a venit mai devreme la Centrele de Plasament din Făgăraş

Bucurie mare pentru copiii de la Centrele de plasament din  Făgăraş! Aceştia au avut parte de o seară plină de jocuri şi multă voie  bună. Însă cel mai important moment a fost acela când Moş Crăciun le-a  adus daruri. Complicii moşului au fost femeile liberale din Făgăraş.

Zeci de copiii de la Casa Maria şi la Floare de Colţ  au avut parte  de o seară frumoasă. Jocuri, pictură pe faţă,  muzică, prăjituri şi  sucuri au fost doar câteva din ingredientele serii. Femeile liberale din  Făgăraş au vrut să aducă un zâmbet pe feţele micuţilor aşa că le-au  organizat o mică petrecere acum înaintea sărbătorilor de iarnă. „În  această seară se continuă de fapt o tradiţie a Organizaţiei femeilor  liberale din municipiul Făgăraş şi anume ca în preajma sărbătorilor să  facă tot ceea ce pot pentru a aduce un strop de lumină pentru aceia  pentru care lumina poate pâlpâie şi nu străluceşlte aşa cum ne-am dori.  Atunci noi suntem alături de copiii din centrul de plasament din  muncipiul Făgăraş şi am vrea ca mângâierea noastră să însemne pentru ei o  mângâiere a vieţii viitoare pe care le-o dorim“ ne-a spus Michaela  Judele.

„Ne-am adunat aici, noi femeile liberale pentru a face o bucurie  copiilor de la Casa Maria şi de la Floare de Colţ în preajma  sărbătorilor. Va veni şi Moş Crăciun şi vor primi cadouri şi sperăm ca  ei să se bucure“ a spus Raluca Manta, membră a Organizaţiei de Femei  PNL.

Însă momentul cel mai aşteptat de micuţi a fost sosirea lui Moş Crăciun. Acesta a venit încărcat cu dulciuri şi jucării.

Comentarii

Ultimă oră