Sari la conținut

Intrat în ultimele şase luni de contract cu FC Braşov, Marian Cristescu a semnat o înţelegere valabilă trei ani cu formaţia Universitatea Cluj.

După ce Chipciu a semnat cu Steaua, FC Braşov a mai pierdut un jucător de bază. Căpitanul stegarilor, Marian Cristescu a intrat în ultimele şase luni de contract şi a semnat un contract cu Universitatea Cluj. „Am primit o ofertă de nerefuzat. Cei de la U m-au dorit foarte mult, e un proiect foarte serios acolo. Rămâne de văzut dacă U şi Braşov se vor înţelege acum. Dacă nu, eu sunt jucător profesionist şi voi da totul pentru Braşov, pînă la vară", a spus Cristescu.
Braşovul a încercat să-l păstreze. „Noi am încercat să-l păstrăm pe Cristescu la echipă. A fost un jucător important pentru FC Braşov. I-am oferit un contract foarte bun, mult peste medie. Încă din luna noiembrie am început negocierile cu el şi cu impresarul său. Ne-a cerut un timp de gândire însă nici până astăzi nu am primit niciun răspuns. Noi am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a-l păstra le echipă. Sincer nu cred că va semna prelungirea contractului, dar până la vară va rămâne la Braşov pentru că ne aşteaptă un retur extrem de greu şi avem nevoie de el”, ne-a declarat preşedintele stegarilor, Iosif Kovacs.  Chiar dacă a semnat deja cu Universitatea Cluj, Cristescu mai are contract cu FC Braşov până în vară, iar oficialii stegari nu par dispuşi să renunţe la el până la terminarea campionatului. (R.T.)

Comentarii

Ultimă oră