Sari la conținut

Privilegio Braşov a semnat un contract pentru zece ani cu reţeaua de magazine SPAR, reţea care va deschide foarte curând un supermarket la parterul ansamblului de locuinţe din centrul Braşovului.
SPAR este cea mai mare reţea de magazine şi supermarketuri independente din lume, cu aproape 13.000 de magazine în 34 de ţări.
Deschiderea magazinului de la parterul ansamblului de locuinţe Privilegio Braşov este o veste bună atât pentru locatarii Privilegio, cât şi pentru cei din zona centrală a oraşului. Prin mutarea SPAR la Privilegio Braşov, spaţiile comerciale de la parterul clădirii sunt închiriate sau vândute aproape în întregime. Privilegio Braşov mai are disponibile doar două spaţii, de 44, respectiv 76 de metri pătraţi.
„SPAR la Privilegio Braşov înseamnă acces imediat, convenabil şi confortabil la serviciile de calitate ale unui magazin care, ca şi noi, oferă calitate superioară şi accesibilitate. Avem în comun cu SPAR gena calităţii europene şi, iată, acum am devenit parteneri, în beneficiul net al braşovenilor“, a declarat Dan Flesariu, Director General Volumetric Romania, dezvoltatorul proiectului Privilegio Braşov.
Privilegio este în acest moment cea mai atrăgătoare locaţie pentru achiziţia de locuinţe în Braşov, oferind facilităţi unice la achiziţie prin campania „Te muţi acasă!“, care oferă cumpărătorilor o perioadă de graţie de un an de zile, după plata unui avans de 50% şi mutarea imediată în noul apartament.
Prin darea în folosinţă a spaţiilor comerciale se contureaza astfel Galeriile comerciale Privilegio, iar integrarea noului ansamblu rezidenţial în viaţa braşovenilor este aproape completă.

Comentarii