Sari la conținut

Locuri de parcare scumpe în centrul Braşovului

Cel mai scump loc de parcare rezidenţială a fost concesionat cu 3.810 lei, dar pentru că plata nu a fost făcută, s-a reluat licitaţia.

Bătaia pe unele locuri de parcare are limite destul de ridicate pentru unii braşoveni. Cea mai scumpă concesionare a unui loc de parcare s-a atribuit cu 2.200 de lei, în spatele hotelului Aro Palace. Şi suma a şi fost achitată. La această valoare s-a ajuns în urma unei licitaţii la care au participat locuitorii din zonă. Un alt loc de parcare, tot în spatele hotelului Aro a fost atribuit cu suma de 1.210 lei, sumă achitată şi ea de cel care a câştigat licitaţia. Cu toate acestea, preţul cel mai ridicat înregistrat la o licitaţie pentru ocuparea unui loc de parcare rezidenţială a fost de 3.810 lei, tot în spatele hotelului Aro Palace, însă suma nu a fost achitată, astfel că acel loc de parcare a fost din nou scos la licitaţie.
La preţuri mari s-a ajuns şi în zona B-dului Griviţei, când în anul 2009 s-a licitat pentru un loc de parcare până la 1.000 de lei, preţ achitat. Iar la licitaţia pentru locurile situate pe B-dul Iuliu Maniu cu Vlad Ţepeş s-a licitat un loc de parcare cu suma de 1.600 lei, care a şi fost achitată. Până acum, în municipiul Braşov au fost atribuite peste 30.000 de locuri de parcare rezidenţială, din care 4.800 au fost atribuite anul trecut, iar în acest an, până la data de 7 octombrie, au fost atribuite 2.300.

Comentarii

Ultimă oră