Sari la conținut

LIDL închide în zilele de Paşte toate magazinele

lidl-inchide-in-zilele-de-paste-toate-magazinele

Lidl îşi va închide magazinele din România (inclusiv din Brașov) în prima şi a doua zi de Paşte, respectiv pe 19 şi 20 aprilie, activitatea urmând a fi reluată marţi, 21 aprilie 2020, a informat retailerul german.


    „Şi în 2020, Lidl îşi va închide magazinele din România în prima şi a doua zi de Paşte, respectiv pe 19 şi 20 aprilie 2020. Lidl este primul retailer din România care a implementat, începând cu decembrie 2013, politica de a oferi două zile libere angajaţilor din magazine cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, respectiv Paşte", arată un comunicat al companiei.

 Clienţii îşi vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl până pe 18 aprilie 2020 inclusiv, activitatea fiind reluată marţi, 21 aprilie 2020.

Şi în perioada sărbătorilor, retailerul le recomandă atât angajaţilor, cât şi clienţilor, să respecte dispoziţiile autorităţilor şi să continue să practice distanţarea socială, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus”, precizează compania.

Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaţilor bonusuri anuale de Paşte, care se adaugă la celelalte beneficii financiare precum tichete de masă, bonusuri aniversare, diverse sporuri şi remuneraţie pentru orele suplimentare.

Comentarii

Ultimă oră