Sari la conținut

Lichidarea Rulmentul SA a fost blocată de un cetăţean fantomă

La patru ani de la declararea falimentului, societatea Rulmentul SA ese aproape de finalizarea lichidării, după ce, timp de un an, procedura a fost blocată de proces de revendicare deschis de cetăţeanul german Hans Eissenberger.
Tribunalul Braşov a suspendat pentru un an judecarea procesului în care cetăţeanul german solicita retrocedarea terenului pe care se află compania Rulmentul deoarece acesta nu a adus la dosar toate actele necesare.

Cine e Hans Eissenberger?

În acest timp, lichidatorii Rulmentul Braşov s-au adresat Ambasadei Germaniei la Bucureşti pentru a face lumină în cazul cetăţeanului german Hans Eissenberger. Lichidatorii au „identificat” un Hans Eissenberger în Germania care a dat şi o declaraţie că nu este persoana care a introdus cererea de retrocedare a terenului de 44 de hectare. Luna trecută, acţiunea în justiţie a germanului rămas neidentificat, s-a perimat, procesul încetând.

Acte pentru darea în plata a imobilelor

Dragoş Moldoveanu, lichidator în cadrul RVA Insolvency Specialists, firmă care alături de Casa Insolvenţă Transilvania a format consorţiul de lichidatori, a declarat pentru www.bzb.ro că urmează întocmirea actelor pentru darea în plată a activelor, lucru aşteptat de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov, care vrea să-şi recupereze cât mai grabnic datoriile.

Comentarii

Ultimă oră