Sari la conținut

Echipa de handbal feminin, Corona Rulmentul Braşov, a pierdut jocul cu HC Zalău cu scorul de 29-21 (15-11). Partida a contat pentru etapa a X-a din Liga Naţională. Fetele antrenate de Mariana Târcă şi Dumitru Berbece au început foarte prost jocul şi au reuşit să marcheze primul gol în minutul şapte al întâlnirii. Trupa lui Tadici s-a instalat la conducerea jocului şi profitând de inexactităâile din apărarea Braşovului s-a distanţat la şapte goluri, scor 9-2 în minutul 18. Pe finalul de repriză, handbalistele de sub Tâmpa au reuşit să revină în joc şi astfel s-a intrat la cabine la scorul de 15-11 în favoarea gazdelor. În partea a doua a jocului, goalkeeperul Braşovului, Denisa Dedu, şi-a adus aminte că este jucătoare de echipă naţională şi şi-a ajutat colegele care s-au apropiat în două rânduri la doar trei goluri, 19-13 în minutul 37. a urmat o nouă perioadă de opt minute în care fetele antrenate de Mariana Târcă şi Dumitru Berbece nu au reuşit să înscrie, iar Beşe şi compania s-au distanţat la 21-14 în minutul 42. „Rulmentistele” au revenit în joc şi cu nouă minute înainte de final, tabela arăta scorul de 23-20 pentru Zalău. La acest scor, Braşovul a ratat două şanse de a se apropia la două goluri, iar experienţa trupei lui Tadici a făcut ca la final tabela să arate scorul de 29-21 pentru Zalău.


Achiziţie reuşită. În ciuda faptului că nu a făcut nici măcar un antrenament cu formaţia de sub Tâmpa, pivotul Oana Pop a avut o evoluţie foarte bună în partida cu HC Zalău. Jucătoarea transferată în această săptămână de la HCM Roman, a jucat foarte bine în faza ofensivă şi a reuşit să puncteze de cinci ori. Oana Pop a demonstrat încă de la prima apariţie în tricoul Braşovului că este o jucătoare de valoare. Pentru Corona Rulmentul Braşov au înscris: Hotea şase goluri, Pop cinci reuşite , Zamfir şi Chiper câte patru şi Cherăscu două goluri. În runda următoare, Corona Rulmentul Braşov joacă pe teren propriu în compania formaţiei HC Dunărea Brăila.

HC Zalău – Corona Rulmentul Braşov 29-21 (15-11)

HC Zalău: Nichita 16 intervenţii, Cheţa 1 – Cristoaica 1 gol, Szucs 9, Molfea 6, Bădiţa 2, Beşe 3, Czeczi, Ţurcaş 1, Ciuciulete 7, Trif, Varga, Şomoi, Ailincăi.
Antrenor: Gheorghe Tadici

Corona Rulmentul Braşov: Dedu 13 intervenţii, Neagoe 5 – Zamfir 4 goluri, Oana Pop 5 Burghel, Hotea 6, Şorodoc, Cherăscu 2, Chiper 4, Din, Seifer, Istvan, Constantinescu, Pricopi.
Antrenori: Mariana Târcă şi Dumitru Berbece

Comentarii

Ultimă oră