Sari la conținut
incepe-administrarea-vaccinului-moderna

Începând cu data de 1 februarie, la nivelul centrelor de vaccinare va începe administrarea vaccinului Moderna pentru care rapelul se realizează la 28 de zile, anunță reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Din 28 ianuarie s-a pus în aplicare procesul de reprogramare a persoanelor incluse în Etapa a II-a de vaccinare din categoria domenii esențiale.

Astfel, o persoană programată inițial pentru administrarea primei doze la data de 28 ianuarie va fi reprogramată în data de 8 februarie cu rapel la data de 8 martie.

În ceea ce privește reprogramarea persoanelor din Etapa a II-a din categoria domenii esențiale, aceasta se face prin intermediul platformei informatice, în ordinea realizării programărilor inițiale, la centrele de vaccinare unde acestea erau programate inițial. Toate persoanele ce vor fi reprogramate vor fi înștiințate prin SMS și e-mail unde vor fi specificate noile date și intervale orare pentru administrarea vaccinului. Vaccinarea continuă pentru persoanele din centrele rezidențiale, dializați, persoane nedeplasabile și cele fără adăpost.

Comentarii

Ultimă oră